Polski Klaster Spożywczy

Rynek Spożywczy, Technologia, Biznes i Innowacje

Menu

  • O klastrze
    • Misja Klastra
    • Korzyści z członkostwa
  • Firmy
    • Instytucje otoczenia biznesu
    • Przedsiębiorstwa
    • Uczelnie wyższe
  • Nowości
    • Żywność przetworzona i półprzetworzona
    • Żywność modyfikowana genetycznie
    • Żywność ekologiczna
    • Zdrowe odżywianie
  • Dla Firm i IOB
    • Zaufanie do wyrobów – certyfikaty
  • Członkostwo
    • Firmy
    • Jak przystąpić do klastra?
    • Formularz zgłoszeniowy online
  • Usługi
    • Usługa Brokera Innowacji
    • Usługi wdrożeniowe
    • Sąd arbitrażowy
    • Pozyskiwanie funduszy
  • Edukacja i rozwój
    • Bierz udział w wydarzeniach
  • Nowe technologie
    • Wykorzystanie słodzików naturalnych
    • Przetwarzanie wysokociśnieniowe
    • Pulsacyjne pole elektryczne w przetwarzaniu żywności
    • Wykorzystanie skrobi opornej
    • Podgrzewanie omiczne
    • Promieniowanie żywności
    • Zamrażanie pod wysokim ciśnieniem
    • Ultradźwięki w przetwarzaniu żywności
  • Produkty Regionalne
    • Zdrowe Przetwory Doliny Odry
  • Zapisz się do newslettera
  • RODO
    • Polityka ODO
    • Regulamin serwisu
    • Regulamin poczty e-mail

Nowe technologie

Udostępnij na:Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Print this page
Print

Warto zobaczyć

  • Targi Firm

Najnowsze wpisy

  • III ogólnopolska konferencja „Żywność, Żywienie i Zdrowie”
  • McDonalds na dowóz?
  • Żywność funkcjonalna.
  • Liofilizacja.
  • Targi ECOTIME 2017
Prawa autorskie © 2019 Polski Klaster Spożywczy. Napędzany przez WordPress. Szablon: Spacious by ThemeGrill.
  • Targi Firm