Polski Klaster Spożywczy
Rynek Spożywczy, Technologia, Biznes i Innowacje
Menu
O klastrze
Misja Klastra
Korzyści z członkostwa
Firmy
Instytucje otoczenia biznesu
Przedsiębiorstwa
Uczelnie wyższe
Nowości
Żywność przetworzona i półprzetworzona
Żywność modyfikowana genetycznie
Żywność ekologiczna
Zdrowe odżywianie
Dla Firm i IOB
Zaufanie do wyrobów – certyfikaty
Członkostwo
Firmy
Jak przystąpić do klastra?
Formularz zgłoszeniowy online
Usługi
Usługa Brokera Innowacji
Usługi wdrożeniowe
Sąd arbitrażowy
Pozyskiwanie funduszy
Edukacja i rozwój
Bierz udział w wydarzeniach
Nowe technologie
Wykorzystanie słodzików naturalnych
Przetwarzanie wysokociśnieniowe
Pulsacyjne pole elektryczne w przetwarzaniu żywności
Wykorzystanie skrobi opornej
Podgrzewanie omiczne
Promieniowanie żywności
Zamrażanie pod wysokim ciśnieniem
Ultradźwięki w przetwarzaniu żywności
Produkty Regionalne
Zdrowe Przetwory Doliny Odry
Zapisz się do newslettera
RODO
Polityka ODO
Regulamin serwisu
Regulamin poczty e-mail
Nowe technologie
Udostępnij na:
Facebook
0
Google+
0
Twitter
Linkedin
Pinterest
0
email
Print